Een kijkje in Coinbase

We nemen een kijkje in Coinbase, een toonaangevend bedrijf voor digitale valutawissel, dat in het tijdschrift van deze maand op onze lijst van de tien beste technologie-startups stond.

Zakelijk Overzicht:
Coinbase, opgericht in juni 2012, is een portemonnee en platform voor digitale valuta waar handelaren en consumenten transacties kunnen uitvoeren met nieuwe digitale valuta’s zoals bitcoin, ethereum en litecoin. We zijn gevestigd in San Francisco, Californië.
Bitcoin is ‘s werelds meest gebruikte alternatieve valuta met een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 100 miljard. Het bitcoin-netwerk bestaat uit duizenden computers die worden beheerd door individuen over de hele wereld. Digitale valuta’s veranderen de manier waarop we geld gebruiken en erover nadenken. Coinbase, het meest vertrouwde bedrijf in de ruimte.

Wat bieden ze aan?
Coinbase heeft verschillende functies die het de beste plaats maken om te beginnen met handelen.
Beheer uw portefeuille: koop en verkoop populaire digitale valuta’s, houd ze bij op één plek.
Terugkerende aankopen: investeer langzaam in cryptocurrency door aankopen dagelijks, wekelijks of maandelijks te plannen.
Kluisbeveiliging: voor extra veiligheid slaat u uw geld op in een kluis met tijdvertraagde opnames.
Mobiele apps: blijf op de hoogte van de markten met de Coinbase-app voor Android of iOS.

Wat is bitcoin?
Bitcoin is ‘s werelds eerste algemeen aanvaarde cryptocurrency. Met Bitcoin kunnen mensen elkaar veilig en direct digitaal geld sturen op internet.

Bitcoin is gemaakt door Satoshi Nakamoto. Het is een aantrekkelijk eenvoudig concept: bitcoin is digitaal geld dat veilige peer-to-peer-transacties op internet mogelijk maakt.
In tegenstelling tot diensten zoals Venmo en PayPal, die afhankelijk zijn van het traditionele financiële systeem voor toestemming om geld over te schrijven en op bestaande debet- / kredietrekeningen, is bitcoin gedecentraliseerd: elke twee mensen, waar ook ter wereld, kunnen bitcoin naar elkaar sturen zonder tussenkomst van een bank, overheid of andere instelling.
Elke transactie waarbij Bitcoin betrokken is, wordt bijgehouden op de blockchain, die vergelijkbaar is met het grootboek van een bank, of een logboek van het geld van klanten dat de bank in- en uitgaat. Simpel gezegd, het is een record van elke transactie die ooit met bitcoin is gedaan.
In tegenstelling tot het grootboek van een bank, wordt de Bitcoin-blockchain over het hele netwerk verspreid. Geen enkel bedrijf, land of derde partij heeft er controle over; en iedereen kan deel uitmaken van dat netwerk.
Er zal maar 21 miljoen bitcoin zijn. Dit is digitaal geld dat op geen enkele manier kan worden opgeblazen of gemanipuleerd.
Het is niet nodig om een ​​hele bitcoin te kopen: je kunt er maar een fractie van kopen als dat alles is wat je wilt of nodig hebt.

Waarom Coinbase?
Coinbase is er trots op het meest vertrouwde cryptocurrency-platform te zijn.

Veilige opslag: het bedrijf slaat het overgrote deel van de digitale activa op in veilige offline opslag.
Beschermd door verzekering: Cryptocurrency die op de servers is opgeslagen, valt onder onze verzekeringspolis.
Beste praktijken in de branche: Coinbase ondersteunt een aantal van de meest populaire digitale valuta’s.

Zeen Social Icons

More Stories
Zonwering voor elke kamersituatie