Bedrijfsprofiel: Wie is Zoominfo?

ZoomInfo is een Amerikaans op abonnementen gebaseerd software as a service (SaaS) -bedrijf gevestigd in Vancouver, Washington, dat toegang tot zijn database met informatie over zakenmensen en bedrijven verkoopt aan verkoop-, marketing- en wervingsprofessionals. Het bedrijf werd oorspronkelijk in 2000 opgericht als Eliyon Technologies door oprichter Yonatan Stern. Na de overname door DiscoverOrg is de huidige CEO Henry Schuck.

Zoominfo is een verkoop- en marketinginformatiebedrijf. In Zoominfo’s oorspronkelijke bedrijfsmodel verkocht het toegang tot zijn database met informatie over zakenmensen; de eerste klanten waren HR-professionals en mensen die geïnteresseerd waren in het targeten van advertenties op zakenmensen en het volgen van hun reacties. In 2005 zei het dat het informatie had over ongeveer 25 miljoen mensen en 1,5 miljoen bedrijven; in 2007 zei het dat het informatie had over ongeveer 40 miljoen mensen.

Zoominfo voor verkoop:

Ontvang de laatste marktinformatie over wat er gebeurt in de accounts die u probeert te bereiken. Met ZoomInfo Scoops heeft u een zichtrekening van wie er is aangenomen, wie is vertrokken en wat er met dat bedrijf gebeurt in het nieuws.

Zoominfo voor marketing:

De dagen van lange websiteformulieren zijn voorbij. Dankzij ZoomInfo FormComplete kunt u uw formulieren verkorten en de conversieratio’s verhogen. Een prospect voert eenvoudig zijn e-mailadres in en ZoomInfo vult automatisch de overige velden in, waardoor het proces eenvoudiger, sneller en effectiever wordt.

Zoominfo voor ondernemingen:

Met Zoominfo kunt u een reeks uitgebreide ideale klantprofielen opbouwen en deze gebruiken om leads te scoren en routeren, prioriteit te geven aan follow-up, territoria uit te bouwen en uw go-to-market-teams op grote schaal te ondersteunen. Ga sneller aan de slag. ZoomInfo heeft een van de grootste L & D-teams in de branche. We bieden ZoomInfo University-cursussen en creëren onderpand voor zakelijke klanten om hen de middelen te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Zoominfo voor accountbeheer:

InboxAI van ZoomInfo geeft uw team een ​​dieper inzicht in de prospects en klanten waarmee ze via e-mail communiceren. De functie verzamelt gegevens van externe communicatie en stuurt waardevolle inzichten automatisch naar uw favoriete CRM of Salesforce.

Zeen Social Icons

More Stories
HOE JE ER IN 10 MINUTEN MOOI UITZIET