Zonwering voor elke kamersituatie

Zonwering voor elke kamersituatie

Of je nu je appartement vanaf nul wilt inrichten, het eenvoudigweg wilt veranderen of zelfs een huis wilt bouwen: Naast de selectie van geschikte meubels, vloerbedekking en wandbekleding maakt alleen een mooie raamdecoratie een interieur compleet. Perfectioneer je persoonlijke leefruimte met de geschikte raamdecoratie! Hier vindt je een grote keuze aan raamdecoratie, passend bij je woon- en inrichtingsideeën – met vele extra’s.

Multifunctionele raamdecoratie

Tegenwoordig biedt state-of-the-art raamdecoratie veel meer dan alleen maar esthetische voordelen: een breed scala aan extra functies die je in staat stellen je woonruimte perfect naar je wensen in te richten. De flexibele bedienbaarheid van raamdecoraties beschermt je betrouwbaar tegen zon en UV-straling. Bovendien bieden deze producten, afhankelijk van het type raamdecoratie dat je kiest, niet alleen hoge lichtreflectiewaarden en een effectieve bescherming tegen verblinding, maar ook vele andere hoogtepunten zoals bescherming tegen hitte, bescherming tegen koude, geluidsisolatie en vermindering van de verwarmingskosten. Comfortabel wooncomfort voor alle kamers – of het nu gaat om de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer of wintertuin!

Jaloezieën: de allrounder met ultiem ruimtebesparend effect

Jaloezieën worden steeds populairder. Geen wonder, want gezien de hectiek van het dagelijks leven en de dagelijkse informatiestroom in het interieur is er steeds meer vraag naar rustige, heldere en overzichtelijke structuren, die met dit soort raamdecoratie snel en eenvoudig te realiseren zijn. Je hebt keuze uit Houten jaloezieën maar ook PVC jaloezieen en aluminium.

De slimme, eenvoudig te bedienen gordijnen worden direct voor het raam geïnstalleerd en bieden de grootst mogelijke ruimtebesparing door de eenvoudige manier waarop ze worden geïnstalleerd, zonder te boren. Als je de volledige prestatie van deze raamdecoratie nodig hebt, trek het dan gewoon uit elkaar. Omgekeerd kan een jaloezie ook gewoon naar believen in elkaar worden geschoven. Bovendien kun je met talrijke comfortfuncties van jaloezieën de lichtomstandigheden, het ruimteklimaat, de akoestiek en zelfs de stookkosten regelen.

De mate van transparantie van jaloezieën

Zelfs bij de keuze van de mate van transparantie wordt je een breed scala aan mogelijkheden geboden om je raamdecoratie precies aan te passen aan de betreffende ruimtesituatie en je persoonlijke wensen. Als je houdt van interessante, oogverblindende lichtspelingen in een kamer, zul je veel plezier hebben met een transparante jaloezieën. Ondoorzichtige lamelle, geven je een aangenaam getemperd licht met een lichte visuele bescherming die je beschermt tegen de nieuwsgierige blikken van je buren of voorbijgangers gedurende de dag.

Zeen Social Icons

More Stories
RINGTRENDS IN DE LENTE VAN 2020 DIE JE OVERAL ZULT ZIEN