UW GIDS VOOR EEN PERFECTE PEDICURE

Riskeer geen kleurclash

Je hebt eindelijk je perfecte tint nagellak gevonden. Dus zou het te matchy-matchy zijn om het op je vingers en tenen te dragen? Als je dezelfde kleur lak op je vingers en tenen draagt, zie je er beter uit. Je kunt twee verschillende kleuren gebruiken, maar zorg ervoor dat ze coördineren. Rode vingernagels en blauwe teennagels hebben is niet de juiste keuze.

Eelt en likdoorns zijn een verharde huid die kan barsten en pijn kan doen als ze te dik worden.

Verzacht eelt voorzichtig

Eelt en likdoorns zijn een verharde huid die kan barsten en pijn kan doen als ze te dik worden. Laat tijdens een pedicure de salontechnicus geen scheermes aan uw voeten gebruiken. Scheerapparaten verhogen het risico op infectie. Laat uw voeten thuis minstens vijf minuten in warm water weken. Gebruik vervolgens een voetvijl, puimsteen of scrub om eelt te verwijderen. Ga ook niet op blote voeten – het kan eelt veroorzaken.

Cultiveer mooie nagelriemen

Nagelriemen houden ziektekiemen buiten, dus behandel ze goed! Vertel de nagelstyliste om je nagelriemen niet terug te duwen of te knippen tijdens een pedicure. Dit verhoogt het risico op infectie. Tussen bezoeken door, scheur nooit je nagelriemen. Je kunt rafelige nagelriemen verzachten door in een vochtinbrengende crème te wrijven. Raadpleeg uw arts als u merkt dat uw nagelriemen rood of geïrriteerd zijn.

Erase Memories of Pedicures Past

Donkere, dramatische tinten zoals rood en paars kunnen nagels geel kleuren als je ze langer dan twee weken laat zitten. Gebruik een aceton nagellakremover (of een nonaceton remover gevolgd door citroensap) om vlekken te verwijderen. Gebruik bij het polijsten eerst een blanke lak. Maar als je verkleurde nagels ook dik, broos of gekruld zijn, heb je mogelijk een schimmelinfectie. Sla de lak over en ga in plaats daarvan naar het kantoor van uw arts.

Zeen Social Icons

More Stories
8 MANIEREN WAAROP IEDEREEN ER AANTREKKELIJKER UIT KAN ZIEN, VOLGENS DE WETENSCHAP