Johner Bildbyra AB +46 8 644 83 30 info@johner.se sales@johner.se

SKIN & BEAUTY: ANTI-AGING TIPS & SECRETS OM ER JONGER UIT TE ZIEN

Gebruik eerst Primer

De huid wordt dunner en droogt met de leeftijd, dus lijnen en rimpels beginnen te verschijnen. Door primer aan te brengen voordat je je make-up aanbrengt, worden fijne lijntjes en poriën minder zichtbaar door ze in te vullen. Op deze manier is je huid een glad, leeg canvas waarop je je make-up kunt aanbrengen. Huidprimer verwijdert fijne lijntjes en grote poriën niet, maar kan ervoor zorgen dat beide minder zichtbaar lijken. Silicone is een veelgebruikt ingrediënt in huidprimer dat hiervoor goed werkt.

Breng crème foundation spaarzaam aan op een schone, gehydrateerde, geprimede huid voor het beste resultaat.

Sla Dikke Stichting over

Foundation is geweldig om je huidskleur egaal en glad te maken. Het kan onvolkomenheden zoals sproeten, ouderdomsvlekken, littekens en andere probleemhuidproblemen verbergen – maar als u foundation te dik of te zwaarhandig aanbrengt, kunt u er zelfs ouder uitzien omdat het in lijnen en rimpels zakt, waardoor ze verschijnen erger. Hier is de juiste manier om foundation aan te brengen. Reinig en droog eerst je gezicht. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème aan die geschikt is voor uw huidtype. Breng vervolgens primer aan. Nu ben je klaar om foundation aan te brengen. Gebruik een lichte aanraking en een sponsapplicator om het product over uw hele gezicht te deppen. Meng de kleur voorzichtig op de randen van uw gezicht en bij de kaaklijn, zodat u geen ernstige lijn tussen huidgebieden met en zonder foundation krijgt. Breng de foundation spaarzaam aan. Een beetje gaat ver.

Zorg ervoor dat u kunt zien

Het gezichtsvermogen neemt af met de leeftijd. De meeste mensen hebben een bril nodig na de leeftijd van 40 jaar. Uw onvermogen om goed te zien kan van invloed zijn op uw vermogen om nauwkeurig te zijn bij het aanbrengen van make-up. Niemand wil eruit zien als een clown! Investeer in een goede vergrotende spiegel en gebruik deze bij het aanbrengen van make-up, vooral eyeliner, oogschaduw en mascara. Een vergrotende spiegel is ook een zeer handig hulpmiddel om bij de hand te hebben wanneer je je wenkbrauwen verzorgt of opvult. Raadpleeg uw oogarts voor regelmatige oogonderzoeken om er zeker van te zijn dat u een geschikt recept heeft voor uw bril of contactlenzen, zodat u duidelijk kunt zien.

Laat je ogen knallen

Oogleden worden slapper naarmate we ouder worden, en wimpers en wenkbrauwen kunnen schaarser worden. Vestig de aandacht op uw beste eigenschappen. Breng eyeliner aan in een kleur die je ogen doet springen. Breng een dunne lijn eyeliner aan langs je bovenste en onderste wimperlijnen. Hierdoor lijken je wimpers dikker. Gebruik een complementaire kleur oogschaduw op je bovenste ooglid. Gebruik zachtere tinten oogschaduw naarmate je ouder wordt en breng een minimaal product aan. Met zware, aangekoekte oogmake-up zie je er ouder uit.

Volle, mooie wenkbrauwen omlijsten je gezicht.

Vul Sparse Eyebrows in

Wenkbrauwen worden dunner en grijs naarmate we ouder worden. Omdat wenkbrauwen het gezicht omlijsten, heeft hun uiterlijk invloed op hoe jong je eruit ziet. Vul ouder wordende wenkbrauwen in en maak ze donkerder. Gebruik een wenkbrauwpotlood dat de kleur van je haar benadert om dunne gebieden op te vullen. Gebruik wenkbrauwpoeder over potlood in gebieden om de kleur te helpen instellen. Gebruik geen kleuren die veel donkerder zijn dan je haarkleur. Te donkere wenkbrauwen zien er onnatuurlijk uit en verouderen.

Neigen tot gevoelige ogen

De ogen staan ​​centraal in het gezicht. Door hun uiterlijk kun je er ouder of jonger uitzien, afhankelijk van verschillende factoren. Door wallen en donkere kringen kan het lijken alsof u ouder bent dan uw werkelijke leeftijd. Minimaliseer donkere kringen door voldoende slaap te krijgen. Slaapgebrek veroorzaakt donkere kringen. Als u allergieën heeft, behandel ze dan, want allergieën kunnen ervoor zorgen dat u donkere kringen rond uw ogen krijgt. Zout zorgt ervoor dat je water vasthoudt, dus minimaliseer natrium in je dieet om het risico op wallen onder de ogen te verminderen. Leg plakjes komkommer of vochtige theezakjes onder je ogen om wallen te bestrijden.

Zeen Social Icons

More Stories
4 keramische trends voor 2020 nuttig voor professionals