RINGTRENDS IN DE LENTE VAN 2020 DIE JE OVERAL ZULT ZIEN

Als je je garderobe wilt bijwerken voor het voorjaar van 2020, is een van de kleinste kledingstukken misschien wel het sterkste wat betreft stijl. Hoewel sieraden altijd een geliefde aanvulling zijn op je outfit – of je nu een helder wit T-shirt draagt ​​of een feestklare kleine zwarte jurk – ringen zijn vooral populair onder de modeset. En het is niet alleen een enkele ring die uw aandacht trekt: ringfeesten zijn dit voorjaar een ware rage met trendbewuste dressoirs met een oneindig aantal stijlen. Maar in welke stukken is het de moeite waard om in te investeren om op gelijke voet te staan ​​met de ringtrends in de lente van 2020?

Net zoals tennisarmbanden en hangende kettingen, worden klassieke ringstijlen opnieuw uitgevonden voor het lenteseizoen. Sieradenontwerpers kijken naar het verleden voor inspiratie, met stijlen zoals zigeunerringen uit het begin van de 19e eeuw, iconische eeuwigheidsbanden en tijdloze zegels. Maar ze verhogen ook de ante door de ringen te maken met een mix van regenboog edelstenen, verkeerd afgestemde steensneden en felle emailkleuring voor een moderne kijk op de klassieke sieraden.

Zoek vooruit 9 ringtrends in de lente van 2020 die de uitgave waard zijn en waar u ze precies kunt kopen. Ga je gang: geniet van een beetje winkeltherapie.

Zigeuner ringen

Zigeunerringen hebben een interessante geschiedenis. Ze waren oorspronkelijk ontworpen met ingezette stenen om diefstal door zigeuners in het begin van de 19e eeuw te voorkomen. Nu zijn ze terug, maar moderner van vorm met de hulp van ontwerpers zoals Brent Neale. De retrotrend is perfect als nieuwe toevoeging aan je bestaande collectie of als een manier om oude familiestenen te hergebruiken.

Zegelringen

Zend dit seizoen je innerlijke prepster uit met een zegelring. Of je nu kiest voor je monogram, een geëtste afbeelding of een geëmailleerd ontwerp, de klassieker met platte bovenkant is een ouderwetse sieradentrend die met enthousiasme terugkomt.

Harde stenen

Harde stenen zijn geen unieke trend voor ringen, maar 2020 heeft ze zeker geremixed als een nieuwe manier om kleur te dragen. Met lapis lazuli, agaat, kwarts en meer zijn harde stenen een geweldige natuurlijke sieradentrend die nog steeds gepolijst en elegant aanvoelt.

Statement ringen

Of het nu op kleur, vorm of stijl is, een statement ring zal een blijvende impact hebben. Of je nu naar een cocktailparty gaat of gewoon een extra speciaal accessoire wilt voor je jeans-en-t-shirtlook, probeer dit voorjaar een statement ring aan je stapel toe te voegen.

Zeen Social Icons

More Stories
WAAROM KIEZEN WE VOOR DE LIGHT-VERSIE?