HOE JE ER IN 10 MINUTEN MOOI UITZIET

Als je ‘s ochtends laat aan het hardlopen bent, lijkt het alsof er tien minuten voorbij gaan. Maar als je snel beweegt en prioriteit geeft aan je routine, is er geen reden waarom je niet de deur uit kunt lopen en je zo mooi voelt en voelt als je eigenlijk bent. Beweeg snel en met intentie en je zult verrast zijn hoe goed je eruit ziet en je voelt met een beperkte tijd om je voor te bereiden.

Doe een douche. Als je maar tien minuten hebt, heb je geen tijd om te douchen, maar heb je wel tijd om het te vervalsen. Was snel je gezicht en veeg je lichaam af met babydoekjes om eventuele geurtjes te verwijderen. Bedek je lichaam met lotion om eventuele geurtjes te verbergen en ook om je huid te hydrateren.

Als je nog steeds bang bent dat je ruikt, spuit dan een spritz van je favoriete parfum in de lucht en loop dan door de spray om de geur op je huid te laten bezinken.

Als je na het wassen van je gezicht nog make-up op je gezicht ziet, verwijder deze dan met make-up remover.

Zorg ervoor dat u een vochtinbrengende crème op uw gezicht en handen en op uw lichaam aanbrengt.

Vergeet niet deodorant aan te brengen!

Aankleden. Haastig aankleden hoeft geen grote bron van stress te zijn. Kies een outfit die gemakkelijk aan te trekken is, maar toch stijlvol en flatterend is. Draag een geheel zwarte outfit voor een modieuze look die je snel kunt samenstellen.

Als je je niet zwart voelt, trek dan een jurk aan. Jurken zijn slechts één stuk, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijpassende tops en bodems.

Voeg een accessoire toe. Of het nu een leuke schoen is of een statement ketting, voeg een oude favoriet toe aan je outfit om hem te laten knallen. Het duurt maar een seconde om aan te trekken en door wat textuur aan je kleding toe te voegen, lijkt het alsof je over je outfit nadenkt.

Doe je haar. Als je te laat komt, is de kans groot dat je geen tijd hebt om je haar te wassen, krullen of stijlt. Dus tenzij je de beste haardos ter wereld hebt, wil je waarschijnlijk je haar omhoog doen. Afhankelijk van je humeur, rol je je haar in een slank sokbroodje of manipuleer je het in een rommelige topknoop.

Voor een sokkenbroodje heb je een gesneden sok nodig of een sokbroodje. Steek je haar in een hoge paardenstaart en schuif de sok- of knotvorm over de uiteinden van je haar. Rol de sok over de lengte van je haar totdat al je haar op zijn plaats wordt gehouden. Gebruik bobby-pinnen om het sokkenbroodje op zijn plaats te spelden.

Spuit je haar in met een textuurcrème voordat je je haar in een topknoop legt. De crème helpt meer volume te creëren en zorgt ervoor dat je rommelige topknoop er moeiteloos chic uitziet.

Als het niet mogelijk lijkt om je haar te doen als je te laat bent, doe dan een hoed op en vergeet het.

Doe een minuut make-up. Als je een all-over kleurenstick hebt, laat de stick dan langs je oogleden, lippen en jukbeenderen lopen en meng. Dit geeft je een rooskleurige look met een fris gezicht en het duurt maar een minuut om het aan te brengen.

Als je bleke wimpers hebt, sla dan de kleurstick over en gebruik de tijd om in plaats daarvan mascara aan te brengen.

Als je wenkbrauwen je krachtigste gezichtskenmerk zijn, besteed je tijd aan het poetsen en invullen. Je hoeft ze niet volledig in te vullen; stippel in plaats daarvan met een wenkbrauwpotlood op dunne plekken en gebruik vervolgens een getinte wenkbrauwgel om ze een zachte laag te geven.

Zeen Social Icons

More Stories
WAT JE VOETEN ZEGGEN OVER JE GEZONDHEID