8 MANIEREN WAAROP IEDEREEN ER AANTREKKELIJKER UIT KAN ZIEN, VOLGENS DE WETENSCHAP

Schoonheid is echt alleen huid diep en aan het eind van de dag is het vrij zinloos als we de duurzamere delen van onze identiteit, zoals vriendelijkheid en intelligentie, niet koesteren. Soms willen we echter gewoon het gevoel hebben dat we er op ons best uitzien, en voor die gelegenheden zijn er wetenschappelijk geverifieerde manieren om er aantrekkelijker uit te zien.

Hoezeer ik er ook van overtuigd ben dat er veel te veel nadruk wordt gelegd op fysieke kenmerken in onze cultuur, en ik denk ook dat de media absoluut onrealistische schoonheidsnormen creëren (ik moet een voltijdbaan uitoefenen en eruit zien als een gefotoshopte beroemdheid die een persoonlijke chef-kok en trainer heeft? Ik denk het niet), ik heb ook zeker meer zelfvertrouwen als ik blij ben met hoe ik eruit zie. Het is een onontkoombaar onderdeel van mens zijn, hoezeer we ons ook bewust zijn van de perverse fascinatie van onze cultuur om er ‘perfect’ uit te zien.

Dat gezegd hebbende, er zijn absoluut supereenvoudige manieren waarvan de wetenschap ons vertelt dat we er esthetischer uit kunnen zien – wat ons hopelijk dat kleine beetje extra vertrouwen zal geven om ons te helpen een belangrijk moment of evenement aan te pakken. Want uiteindelijk gaat zoveel over schoonheidsproducten en mode eigenlijk over hoe ze ons laten voelen, en niet over wat ze ons eigenlijk van buiten aandoen.

Dus in de geest van ons geweldig voelen, zijn hier acht dingen die je kunt doen om er aantrekkelijker uit te zien, ondersteund door wetenschap.

1. Houd je tanden wit

2. Ga voor een volumineuze haarstijl

3. Verzorg je huid

4. Heb rode lippenstift handig

5. En doe die rode jurk aan

6. Nabootsen

7. Accentueer uw symmetrie

8. Wees zelfverzekerd

Zeen Social Icons

More Stories
HOE GRANIET- EN KWARTSWERKBLADEN VEILIG TE REINIGEN